Välkommen till Idre, Särna, Grövelsjön!

Hem Info Fiske Sommar Vinter Dagboken Fjällvandra

50-årsfirande

dalhalla.jpg

Måndag. ZZ-Top på programmet i Dalhalla. Jag tror att det var 1985 eller 1986 jag såg ZZ-Top live förra gången.

zz-top-dalhalla.jpg

Coola gubbar detta!

zz-top-dalhalla2.jpg

Jag, Mia, Oscar, Annalina och Christoffer var gänget på plats. Fika med lite champagne till och öppning av ett paket innan konserten hann jag (vi) med.

kaffekokning-solo-stove.jpg

Jag hade meddelat de närmaste att jag ämnade fira 50-årsdagen ute i skogen för att undvika allt för mycket ståhej.. Jag gjorde någon vända upp till platsen för firandet i förväg med lite utrustning och skaffning.

loskesvallen.jpg

Onsdag efter jobbet hade jag planerat att komma iväg. Jag fick sällskap av Igor och Ted. Jag och Igor gick sedan tillbaka till parkeringen för att möta upp Leif och Magnus. Mia och Sigun sov hemma första natten.

vackert-vader.jpg

Jag hade välsignats med onödigt bra väder de här dagarna. 25-30 grader varmt på dagarna och svag vind. Onödigt knottigt sena kvällar hamnar på minuskontot.

manen-gar-upp.jpg

Fina kvällar!

flytringsfiske-skymning.jpg

Flytringsfiske.

oringfangst.jpg

En och annan öring lyckades vi lura de här dagarna.

magnus-trassel.jpg

Stilstudie Magnus.

Mitt och hans bottenmete har trasslat ihop sig.

mia-diskar.jpg

Mia är klar med morgondisken. Det här är nog en av mycket få turer jag ätit middag ute i fält i stil med den jag fick serverad på födelsedagen dvs fredagen. Förrätt Gubbröra, varmrätt Biff Rydberg, efterrätt Semifreddo.

christoffer-bottennapp.jpg

Annalina, Christoffer och Oscar dök upp på fredagen. Christoffer sov över och passade på att fiska lite. Här räddar han en spinnare som sitter fast i botten.

foten-i-en-potta.jpg

Foten i en potta, det är inte varje dag man råkar ut för det :-) Lördag traskade vi hemåt och hann åka någon km innan vi hamnade i en rejäl åskskur. Skönt att slippa den ute i skogen. Vi åt middag på Byvägen 30 på kvällen.

Tillbaka till toppen>>